Trgovačko poslovni centar Mepas Mall, otvorio je svoja vrata posjetiteljima 2012. godine i ponudio  pregršt novosti i bogate trgovačke, zabavno ugostiteljske i poslovne ponude na 100.000 m² bruto površine.

  Otvorenjem Mepas Malla grad Mostar dobio je novo ruho metropolitskog grada koji nudi najbolju uslugu, te jedinstveni spoj poznatih svjetskih brandova koji zadovoljavaju sve ukuse i kupovne mogućnosti potrošača visoke i casual mode, suvremene tehnike, opreme za kuću i dom, te zaljubljenika u vrhunsku zabavu.

  Mepas Mall nalazi se na križanju Ulice kardinala Stepinca i Ulice kneza Višeslava na jednoj od najatraktivnijih lokacija u centru Mostara, s glavnim ulazom s Ulice kardinala Stepinca, 3 podzemne razine garaža s 605 parkirnih mjesta, 7 nadzemnih razina, 2 etaže razine hotela, 4 panoramska dizala, te 5 kinodvorana.

  Venue Details
  Događaji na lokaciji
  Možda pronađete događaj koji vam odgovara
  27. travnja 2019.
  Udruga „HerzegovinaBike“ i Biciklistički klub Mostar najavljuju biciklijadu „Ćirinom prugom Mostar-Hutovo“ koja će se održati u nedelju 14.4.2019. sa početkom u 10:00h ispred tržnog centra "Mepas Mall" u Mostaru.
  Završeno